Minőségi szállás panorámával

NTAK regisztrációs szám:EG19008623

A vendégház Tormafölde mellett („felett”) a Szent János-hegyen, nyugodt csendes környezetben, a borospincék között található, csodálatos kilátással a Kerka-völgyére. A házhoz kiváló minőségű aszfalt út vezet, a parkolás saját területen térítésmentesen biztosított. A vendégház minden évszakban teljes kényelmet biztosít.

A 2016-ban épült, két szintes gerendaházban három szoba található:

  • egy 2 személyes franciaágyas szoba a földszinten,
  • egy 2 x 1 személyes szoba az emeleten,
  • egy 2 x 2 személyes (két franciaágyas) szoba az emeleten.

Mindkét szinten masszázs-zuhannyal ellátott zuhanykabin áll vendégeink rendelkezésére. A mellékhelyiség az emeleten a fürdőben, a földszinten külön helyiségben került elhelyezésre.

A teljesen felszerelt (főzőlap, hot-pan sütő, mikrohullámú sütő,evőeszközök, tányérok, poharak, kávéfőző, hűtőszekrény mélyhűtő rekesszel, stb.) konyhában készült ételeket akár a tágas étkezőben, akár a teraszon lehet elfogyasztani.

Szabadtéri sütés-főzési lehetőség! Griellezés vagy bográcsozás, esetleg tárcsán sütés? Mi biztosítjuk a hozzávaló eszközöket, sőt a tüzifa is térítésmentesen rendelkezésre áll.

A hűtésről és a fűtésről minden szobában klímaberendezés gondoskodik.

A parkolás közvetlenül a vendégház mellett található, három személygépkocsi részére kialakított térköves, kamerával felügyelt parkolóban történik. Vendégeink biztonságát szolgálja a házat körülvevő, járdákat és parkolót megvilágító alkonyatérzékelős térvilágítás.

A vendégház adott alkalommal csak az Ön rendelkezésére áll, nem lesz más vendég, vagy zavaró tényező!

Higéniai okokból háziállatokat nem tudunk fogadni, megértésüket köszönjük.

A vendégház minimum kettő éjszakára bérelhető. Egyedi ajánlatért keressen bennünket az elérhetőségeink bármelyikén!

Iphone 6 265Iphone 6 257IMG_0333

IMG_1325